Spørgsmål:
Rystet, ikke omrørt
apaul
2015-01-30 22:36:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg laver kaffe og espressokoncektioner derhjemme, foretrækker jeg dem normalt rystet, ikke omrørt. Jeg finder ud af, at det ændrer mundfølelsen og tilføjer et godt hoved til kolde drikkevarer og endda nogle varme drikke.

Er dette en almindelig praksis i kaffeverdenen?

Ville din gennemsnitlige barista have en cocktail shaker som en del af hans / hendes standard kit?

Interessant og helt sikkert et godt strejf til kolde drikke. Det lyder dog næppe praktisk til varme drikke, bare på grund af temperaturkontrol. Hvis nogen har links at dele, ville det være fantastisk.
En svar:
Suspended User
2015-01-30 23:53:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sandsynligvis ikke, selvom det er mere muligt af økonomiske årsager. Rystning af en kaffedrik ville enten kræve en mere robust konstrueret engangskop, som ville koste flere penge og skabe endnu mere affald eller en genanvendelig ryster, som ville kræve rengøring imellem kunder, hvilket ville koste penge og tid at lave drikken. Begge metoder ville også medføre en betydelig risiko for at miste den tilberedte drikke i sin helhed, hvilket nødvendiggør en genstart. For en virksomhed er det meget mindre risikabelt at lade dine kunder bare røre deres drinks.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...