Spørgsmål:
Hvorfor mister kaffe koffein, når det ristes?
Caleb Kleveter
2015-12-31 21:38:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har hørt, at kaffe faktisk mister koffein, når du rister det, hvilket betyder, at mørkere blandinger har mindre koffein. Hvorfor er det?

En svar:
Suspended User
2015-12-31 23:36:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er en meget almindelig misforståelse. Kaffe mister ikke koffein, da det ristes. Det misforstås ofte, at mørkere stege har mindre koffein. Koffeins smeltepunkt er 455F, hvilket er et godt stykke over, hvad de fleste bønner når under stegeprocessen. I det væsentlige ændres koffeinindholdet, fordi bønnernes masse / tæthed ændres (de mister vand og gennemgår ændringer i stegeprocessen). Hvis du måler din kaffe i volumen, vil tættere grønne bønner have mere koffein. Hvis du måler efter vægt, vil mørkere ristede bønner have mere koffein. Den samlede mængde koffein i et parti bønner ændrer meget lidt, hvis nogen.

Hvad med mængden af ​​koffein i den flydende kaffe, jeg drikker?
@WarrenP - koffeinen ekstraheres fra de malede bønner i brygningsprocessen, så kaffe fra enhver batch af bønner vil groft spejle de bønner, de kom fra. Der er et mindre tab af koffein i stegeprocessen, når du bliver mørkere, men der er kun ca. 4% tab fra lys til mørkt, så som Chris bemærkede, stort set ubetydelig.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...