Spørgsmål:
Induktionsvarmer til Moka-gryde
pete
2015-07-18 14:49:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg spekulerede på, om der var noget som en lille induktionsvarmer / kogeplade til moka-gryder? Jeg har en lille moka-gryde, som jeg afskyr med på min elektriske kogeplade. Jeg synes, det er spild af energi i betragtning af at den mindste varme plade er betydeligt større end min lille moka-gryde. Det ville være dejligt, hvis jeg kan få en lille induktionskogeplade, som jeg bare kan opbevare i spisestuen til brug, når jeg har lyst til en tip efter middagen. En anden fordel for en induktionskogeplade er, at den ikke skal blive væsentligt varm, hvilket gør den ideel til spisestuen.

Hilsen.

Hold øje med [denne effekt] (http://coffee.stackexchange.com/q/1926/262), hvis din induktionskogeplade cykler til og fra!
Kontroller også, at din moka-krukke faktisk fungerer på en induktionskogeplade. Det skal være magnetisk (bare test det selv med en magnet) og have en stor nok base. Nogle mindre gryder 'registreres' muligvis ikke på kogepladen. Du vil sandsynligvis prøve en kogeplade med din gryde, før du køber den.
Fire svar:
fredley
2015-07-21 17:08:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan faktisk få alt-i-en-moka-gryder, der tilsluttes direkte til lysnettet, f.eks .:

http://www.amazon.com/Delonghi-EMK6-Alicia-Electric -Espresso / dp / B00009W5F0

enter image description here

Jeg har brugt en lignende til dette før, resultaterne er ikke dårlige!

Omar Miranda
2015-07-21 08:20:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg foretog en hurtig søgning, fandt jeg dette produkt, og det virker ret flot.

Det viser mig, at små induktionskogeplader findes, så du finder en let.

Sejt - tak. Selvom jeg håbede på noget, der var lille nok til en moka-gryde, snarere end at være i pandestørrelse. Stadig en overvejelse værd.
@pete Så vidt jeg ved, påvirker 'størrelsen' af induktionskogeplader ikke deres effektivitet. Ingen varme kan spildes uden for grydenes fodaftryk, da selve gryden opvarmes direkte.
Kathryn L.
2018-04-02 07:05:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette kan hjælpe. Jeg købte mit første moka-grydesæt fra tabao (den kinesiske ækvivalent med Amazon), og det fulgte med en lille induktionsplade-ting. Dens radius passer lige til bunden af ​​min 6-kop moka-gryde. Fungerer meget godt for mig og mine efterfølgende moka potter. Måske kan du finde noget lignende i dit land?

Moka pot induction

https://item.taobao.com/item.htm ? spm = a230r.1.14.122.311b103608Vh7B&id = 559978486817&ns = 1&abbucket = 3 # detalje

ojaw
2018-03-24 06:29:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selvom det bliver varmt, er et lille, enkeltstående laboratorium eller køkken varmeplade stadig et godt alternativ til induktion. De kan være små og billige; her er et eksempel fra Amazon, der har ca. 15 cm / 6 tommer element.

Hvor får du dem?
Disse fungerer muligvis: https://en.wikipedia.org/wiki/Wire_gauze Butikker til kemisk laboratorieudstyr eller online.
En god tanke, men OP sagde, at han ikke var interesseret i kogeplader. Jeg tog friheden til at redigere som et eksempel på et udvidet svar med links.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...