Spørgsmål:
Hvor fint skal jeg male kaffe til dryp / hæld over kaffe
EdChum
2015-01-28 02:13:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg maler manuelt kaffebønner til drypkaffe, men jeg tænkte, at afhængigt af om kaffen er beregnet til at blive brugt til en cafeteria eller en espressomaskine, skal finheden varieres.

Så hvad er optimal finhed til drypkaffe?

Betyder det noget så meget, da jeg ikke bruger tryk (typisk 15 bar i en espressomaskine) til at tvinge varmt vand gennem kaffegrunden.

Relateret http://cooking.stackexchange.com/questions/35543/finding-the-right-coffee-grind
Bruger du en burr kværn?
@JoshuaAslanSmith ja, jeg læste, det var bedre end at bruge metalbladesliber, min er keramisk
Også en anden fra [cooking.se] om [slibning til især pour-over] (http://cooking.stackexchange.com/q/22941/25286).
To svar:
Joshua Aslan Smith
2015-01-28 03:12:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Generelt er konsistens vigtigere end en bestemt indstilling.

Nøglen er, at du faktisk kan styre både slibestørrelsen og faktisk opnå en homogen slibning, så du for at øge konsistensen i kaffen, når du brygger den, da du selvsagt kan kontrollere det serviceområde, der udsættes for under brygningsprocessen. Da du sagde, at du har en burrkværn, har du en god start. Der er ingen defineret, aftalt grovhed af maling til hæld over kaffe, men jeg vil helt sikkert sige, at du vil have en courser-maling, end du ville have for espresso. Eksperimenter for at finde den søde plet ved at sikre dig, at du bruger nøjagtigt det samme vand, kaffebønnesteg og antallet af bønner (og dermed volumen) mellem forskellige malingsindstillinger for at finde det, der passer bedst til din smag.

Hvis du er særlig bekymret for "at få det rigtigt" eller ikke vil gøre masser af eksperimenter, ville en nem og hurtig måde at springe til et gitter simpelthen gå på en café, købe en taske af hele bønner, bed dem om at male det og spørg dem om, hvor grovt det er.

John Snow
2015-01-28 03:12:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Generelt grovheden af ​​fint sand. Det vil være svært at effektivt kommunikere malestørrelse her, og hvad der anbefales er at gå til din lokale kaffebar, få dem til at male en prøve kaffe til dig på deres drypmal, og så skal du tage det hjem og kalibrere din kværn til en lignende størrelse, justeret efter smag.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...