Spørgsmål:
Er der forskel på en manuel og en automatisk kværn?
Ionic
2015-07-25 23:49:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er der nogen mærkbar forskel mellem kaffebønner kværn ved en automatisk kværn eller en manuel kværn som en håndsving?

Jeg ser mange mennesker sværge på deres manuelle kværn (også mig) men jeg ' m nysgerrig, om der kan være en forskel. I mange kaffebarer er der en automatisk kværn, der sætter et kilo kaffe igennem på få sekunder.

Jeg har temperaturen i tankerne. Måske ændrer det smagen på kaffen?

Hvad mener du med 'manuel'? En håndsving? Eller spørger du om burr v. Blade eller doser v. Doser-less? Doserfri med en slags automatisk timingkontrol? En motor vil helt sikkert skabe varme, men dens effekt kan reduceres med et offset-drev. Men al friktion (som slibning) producerer varme, så noget beløb er par for kurset.
Ja, jeg mener håndsving med manuel. Nå ja der er varme, men jeg tror, ​​det kan variere, hvis jeg bruger en håndsving, jeg er ikke helt så hurtig som om jeg bruger en automatisk kværn, der kan producere en mere aggressiv varme.
mulig duplikat af [Hvorfor vil nogen gerne male deres kaffe?] (http://coffee.stackexchange.com/questions/1540/why-would-anyone-want-to-hand-grind-their-coffee)
To svar:
Omar Miranda
2015-07-27 06:36:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De vigtigste forskelle, tror jeg, er tid og temperatur►.

Jeg kender virkelig ikke meget tekniske detaljer om kværne, men som @ luser-droog sagde, friktion vil skabe varme, og det vil påvirke kaffen (så motorkværne kan blive påvirket af dette, hvis det ikke styrer varmeafledning godt)

Og selvfølgelig, tid betyder noget i alle tilfælde; så tid kan være en afgørende faktor for nogen.

Bibz
2015-08-04 17:43:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​at den vigtigste del af dit spørgsmål handler om kvaliteten af den pågældende kværn. Du har billigere manuel kværn, mellemklasse kværn (f.eks. Hario-kværne) og avanceret kværn (f.eks. HG One eller OE Pharos). Det samme gælder for automatisk, hvor du har billige vinkelsliber helt op til Mazzers.

Højere vinkelsliber (både manuelle og automatiske) vil ikke have en markant forskel i slibekvalitet (f.eks. HG One har de samme slibende grater som Mazzer). Begge typer giver mulighed for at trække gode skud. Den mest bemærkelsesværdige forskel vil være i slibehastighed, benyttet bordplads, pris betalt og din nydelse af kaffe.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...