Spørgsmål:
Visse typer kaffemaskiner bruger visse filtre?
Anthony Pham
2015-02-25 07:59:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg var på dette websted, der siger, at der er fire hovedtyper af kaffemaskiner:

  • Dryppekaffe

  • Espresso

  • French Press

  • Single Cup

Jeg spekulerer på, at de muligvis skal bruge forskellige typer filtre. Filtertyperne kan variere afhængigt af kaffemaskinen. Nogle siger, at kaffemaskiner med en kop kun skal bruge papirfiltre (jeg ved ikke hvorfor), og andre skal muligvis bruge denne type kaffefilter.

Så mit spørgsmål er, har hver af disse en bestemt filter, du skal bruge sammen med dem, eller kan de bruge flere typer?

Der er meget mere end de fire kaffemaskiner - moka, AeroPress, Clover, percolator, ... så forudsætningen er tvivlsom at begynde. Når det er sagt, skal du vælge * et * spørgsmål! Der er utallige filtre til dryp / filterkaffe, såsom i tag [tag: filter]; Fransk presse bruger et fast "mesh" filter på stemplet; espresso har et perforeret "portafilter", og jeg ved ikke, hvad du mener med "Single Cup" ... venligst trim til et specifikt spørgsmål, tak.
Jeg er enig med @hoc_age,, dette er for bredt, det kan være OK, hvis du kun sammenligner 2 typer maskiner, men selv da skal du være meget specifik, for eksempel er der et utal af papirfiltertyper derude, mens der synes at være kun en type til fransk presse (i det mindste har det været min observation)
Dette er bestemt et for bredt spørgsmål!
Kan være et bredt spørgsmål, der kunne opdeles i to eller endda fire spørgsmål, men jeg besvarede det alligevel. Intet punkt i at lukke det nu føler jeg.
se også: https://en.wikipedia.org/wiki/Kategori:Kaffe_forberedelse Jeg tøver med bare at kopiere / indsætte, men det er sandsynligvis det kanoniske svar ...
En svar:
Patrick Sebastien
2015-05-13 17:33:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

På grund af det faktum, at dette er et langt spørgsmål, vil jeg forsøge at være kortfattet og til det punkt.

Kort sagt, ja, alle disse hovedtyper kaffemaskiner bruger en anden type eller størrelse af filter. Nogle gange kan hver type bruge et andet filter. Jeg vil give en ikke-udtømmende liste over filtertyper til disse kaffemaskiner, som du har angivet. Selvom listen ikke er udtømmende, vil den give hovedtyperne af filtre til hver enhed.

Forståelse af permanente kontra papirfiltre

Et permanent filter er ofte lavet af metal og er , i de fleste tilfælde et maske (gælder ikke for espressomaskiner). De er ikke engangsbrug og er lavet til at blive genbrugt mange gange.

Et ukorrekt filter er generelt lavet af papir og er engangsbrug og er generelt ikke beregnet til at blive genbrugt.

Dryppekaffe

Dripkaffemaskiner er en af ​​de mest almindelige kaffemaskiner til hjemmebrug. Det anvendte filter vil enten være papir eller permanent.

Et papirfilter til drypkaffemaskinen vil enten være fladbundet eller kegleformet afhængigt af kaffemaskinens fabrikat og model.

Fladbundede filtre:

Flat-bottom Filter

Kegleformet filter:

Cone shaped filter

Det permanente filter kan have de samme former, men det er generelt en flad bundform, men alligevel kan det være en hybrid mellem et kegleformet og et fladbundet filter. Jeg kan kun beskrive dette som et trekantet prisme på hovedet. Nedenfor er et billede af det ovennævnte hybridfilter.

Hybrid cone filter

Enkelt kop

Disse filtre er generelt lavet af papir og er normalt en kegleformet som normalt er specifik / unik for typen af ​​en kop bryggeenhed.

Fransk (Push) Press

En fransk eller push bruger et permanent filter, der er lavet af et fint metal net. Det er i bunden af ​​stemplet. Hele bunden af ​​filteret har tre hoveddele, vist nedenfor.

Dele af et fransk pressefilter:

French Press Filter Parts

Espressomaskine

En espressomaskins filter kaldes portafilter. Den er formet som en lille kurv, lavet af metal og har små huller i metallet i bunden. Der er tre størrelser. De mest almindelige er single- og double shot-filtre, og en sjældnere er triple shot-filteret. De øges i størrelse for at rumme mere malet kaffe.

Der er generelt tre typer portafilter i omløb med almindelige hjemme-espressomaskiner.

  1. Enkeltvæg. Dette er den mest almindelige i industrielle omgivelser. Den indeholder kun en væg i bunden af ​​filteret.
  2. Dobbeltvæg. Tænk på dette som et portafilter for de uerfarne og er mest almindeligt for hjemmets espressomaskine. Den har en sekundær væg i bunden af ​​portafilteret med kun få huller i. Tilstedeværelsen af ​​to vægge hjælper med at regulere udsugningstrykket og er derfor godt for dem, der ikke er særlig gode til at stampe tryk og malestørrelse.
  3. Podfilter. Dette er simpelthen et specialdesignet filter, der har samme form som de andre og leveres med nogle hjemm espressomaskiner. De bruges til at rumme færdiglavede og færdigpakkede espresso bælg, som man simpelthen falder ned i filteret og kan undgå mange af de andre trin i traditionel espresso brygning som stampning og formaling.

Portafilter (enkelt væg) til venstre og kurve (som holder dem og er på hovedet) til højre:

Portafilters

Filteret på venstre er et enkelt skud, og filteret til højre er et dobbelt skud.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...