Spørgsmål:
Tilføjelse af kanel til kaffe?
Diabolik
2017-06-30 11:18:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har set mange artikler, der siger, at tilføje kanel til ens kaffe får det til at smage lidt bedre? Jeg kan ikke se, hvordan tilføjelse af noget kunne gøre noget originalt smag endnu bedre? har nogen prøvet dette? og kan du venligst beskrive denne smag for mig? kan jeg også tilføje kanel til sort kaffe? De artikler, jeg læste, beskrev kun at tilføje det til latte og mælkebaseret kaffe?

Ser ud til at det er en subjektiv ting. Nogle mennesker synes, at sukker i deres kaffe får det til at smage 'bedre', mens andre synes, at sukker får det til at smage 'værre'.
Engang fik jeg tilsendt en gave med 'traditionel' honduransk kaffe fra en ven, der oprindeligt var derfra. Jeg ved ikke, om det var en familieopskrift eller ej, men grunden havde, hvad der lugtede muskatnød og kanel, tilføjet. Det var meget smagfuldt og interessant. Du kan drikke denne sorte. Mit forslag .. bare prøv det og se hvad du synes! I værste fald spilder du en kop kaffe. Jeg føler, at dette ligner marinering bøf. Nogle mennesker finder det uudholdeligt at tilføje noget ud over salt peber og smør til en bøf .. mens andre sværger ved komplicerede marinader. Det kommer til præference
Tre svar:
luna
2017-06-30 14:49:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har prøvet det og ønsket det, men det er bare fordi jeg kan lide smagen af ​​kanel generelt. Det forbedrer ikke smagen af ​​selve kaffen i sig selv, men tilføjer sin egen ekstra smag, som har en tendens til at gifte sig pænt med kaffen. Og ja, du kan helt sikkert sætte det i sort. Faktisk, tilbage i mine drypkaffe dage, ville jeg nogle gange sætte et par drysser med jorden, før jeg brygede for at krydre det. Gode ​​ting!

Sergey Kireyev
2017-07-04 19:08:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

jeg tror, ​​det får ikke kaffe til at smage bedre. det er op til dig, hvis du kan lide kaffe og kanel - så prøv det, hvorfor ikke?

Generelt gør tilføjelse af krydderier kaffen god for dig. det er sædvanligt i østlige kulturer at tilføje kardemomme til kaffe og servere det på høje politiske topmøder og lignende. kardemanskaffe beroliger dig og giver dig rolig energi. det slukker også din tørst i modsætning til normal lige keepvid kaffe, der kun gør dig tørstigere. ingefær kaffe, for eksempel, ingefær kaffe er godt populær blandt atleter, det gendanner din energi efter stor træning, gendanner din indre balance. muskatnød kaffe er godt for mandlig styrke. sort peber kaffe er fantastisk at skylle toksiner. det hele er baseret på krydderiernes egenskaber. krydret kaffe er godt for dig.

kanel kaffe, for at vende tilbage til det kan jeg personligt ikke lide smagen, men jeg drikker den en gang imellem. det er godt for dig! kanel, det modvirker koffeinens negative virkninger på din krop. Det fremmer bedre blodgennemstrømning, renser blodet, hjælper med influenza så godt som nyquil gør. der er virkelig meget at kanel kaffe. Jeg anbefaler, at du prøver det, selvom du hader det, - det er godt for dig.

- rediger

mit svar er blevet ændret af moderatorer for at fjerne linket til artiklen, hvorfra jeg har hentet masser af visdom om, hvordan krydderier gør kaffe mere gavnlig for dig. denne handling har forbudt interesserede enkeltpersoner i at følge op på emnet og hente noget viden andetsteds. Jeg har altid tænkt, at hvis noget er skrevet et eller andet sted, som du vil nævne i et indlæg, er den bedste fremgangsmåde at beskrive ideen med et par ord og lade læserne vælge, om de vil følge op på mere info eller ej. Jeg gætter på, at jeg tog fejl. jeg undskylder for at have skubbet links i dine ansigter. Jeg synes stadig, denne artikel har god information, så jeg vil kopiere hele klumper om kanelkaffe ..

Vi vil have kaffe til at fremme nogle sundhedsfremmende processer. Så gå sæt den kaffekande på komfuret eller tænd for din Keurig-maskine, og lav din favoritsteg, og mens den koger og koger, skal du fortsætte med at læse denne artikel - det bedste er endnu ikke kommet. Nedenfor vil vi tale om flere krydderier, der fremmer sundhedsmæssige fordele, når de føjes til din yndlings kop jo, eller endda en latte eller en mokka-drink. Iskaffe kan også fungere her, men de bedste effekter dukker op i varme drikke, når varmt vand får krydderier til at udsende deres gavnlige egenskaber. Ikke desto mindre, hvis du kan lide, eller hvis det er sommer, kan du også gøre iskaffe god for dig, bare sørg for at tilføje krydderier, før du køler og iser din drink.

Kanel + kaffe = glem din nyquil

Andet krydderi at nævne er kanel. Det har stærkere lugt og smag end kardemomme, så jeg taler om det andet. Selvom "første" ville være det oplagte valg takket være et stort antal fordele, man kan høste af kanelstikket kaffe. Kanel er virkelig et fantastisk krydderi. Tilføjelse af det til kaffe hjælper med at mindske de negative sure effekter kaffe har på din krop. Kanel renser dit blod, fremmer bedre blodgennemstrømning, varmer dig op inde og mindsker betændelse. Det er en fantastisk naturlig hjemmelavet hjælp i kold- og influenzasæsonen. Ja, behandl din forkølelse med kanel kaffe! Eller prøv i det mindste en gang. Du ser forskellen. Etnovidenskab (eller måske bedre - folkemedicin) siger og insisterer på, at kanelkaffe kan forbedre dit humør, stimulere nervesystemet positivt, forbedre klarheden i dit syn. Og ud over alt er aromaen fra kanel kaffe krus simpelthen ubeskrivelig god. Du skal prøve det! Bare en lille knivspids organisk kanelpulver, så ser du, hvad jeg mener.

Andy Mac
2017-07-07 21:26:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror ikke, det nødvendigvis frembringer nogen smag i kaffen, men jeg tror, ​​det supplerer nogle af noterne i kaffe. Jeg har hørt kanel beskrevet som "sød" smagning, så måske derfor blev det opfattet som bedre smagning?

At gøre det er ret simpelt, bare læg et par streger i dine grinds før brygning (jeg vil eksperimenter med mængden for at se, hvad du bedst kan lide, men anbefaler, at du starter med en lille mængde - det kan være et ret kraftigt krydderi), og du får hele kanelsmagen, men ingen af ​​kanelens grovhed. Jeg har også lavet fransk pressekaffe, der smider en halv kanelstang i, og det kommer også godt ud.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...