Spørgsmål:
Skudsikker kaffe - Er der en god erstatning for græsfødt smør?
Westkid45
2016-05-09 17:21:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg prøvede at drikke skudsikker kaffe med græsfodret smør og hjerneoktanolie, men jeg kunne virkelig ikke lide den smøragtige, cremede smag.

Er der nogen, der har forslag til erstatning for det græsfodrede smør?

Jeg har set et par mennesker kan lide at bruge vaniljestangpulver, men jeg ved ikke, om det har den samme effekt som græsfodret smør, eller det er udelukkende for smag.

Så du [dette spørgsmål] (http://coffee.stackexchange.com/questions/498/what-is-the-science-if-any-behind-bulletproof-coffee)? Jeg er ikke sikker på hvad godt er. God til at blive varm? Ethvert fedtet smør skal gøre dette. God til at fjerne lidt koffein og surhed? Bare en smule mælk er nok til det, det er ikke nødvendigt at være smør.
To svar:
Suspended User
2016-05-09 23:02:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har set folk bruge kokosolie som erstatning for græsfodret smør (eller økologisk smør eller irsk smør eller mange andre variationer, jeg har hørt). Næsten alle de erstatninger, jeg har hørt, er fedtkilder designet til at få fedtbaserede kalorier i kaffen. Vaniljestangpulveret, du har hørt om, tilføjer næsten ingen kalorier, men vil helt sikkert tilføje smag. Det opnår et meget andet mål end det, som de skudsikre folk tilslutter sig.

Husk, at der er et antal ting, du kan tilføje til kaffe for at gøre koffein mere velsmagende. Der er en hel industri omkring dette. Hvad du virkelig har brug for at spørge, er hvad du prøver at opnå ved at tilføje noget og finde den bedste ingrediens til dine behov. Smagsstoffer med lave eller ingen kalorier er måske velegnede, hvis du bare ikke er i smagen af ​​kaffe. Hvis du er på udkig efter en fedt kalorie kilde, kan det være vejen at eksperimentere med forskellige olier, indtil du finder en der passer til dine behov og har en smag, du kan håndtere.

Personligt leder jeg efter mere protein og ikke så meget fedt i min kost. Jeg kan godt lide smagen af ​​kaffe. En almindelig kop keglekaffe og en servering organisk græsk yoghurt udfører det, jeg prøver at gøre, fint og kræver ikke at bryde ud eller rengøre en blender.

Godt svar, +1 ... Jeg bruger kokosolie selv i disse dage
Sridhar Ratnakumar
2019-12-26 09:29:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prøv ghee

Ellers kaldet som afklaret smør. Dybest set det samme som smør, men uden mælkeproteinerne.

Hvad angår teksturforskelle:

[Ghee] smelter godt sammen i Bulletproof Coffee og er en anstændig erstatning for smør i de fleste opskrifter , selvom det er mere fedtet end smør og kan ændre konsistensen af ​​en skål lidt. Hvis du laver BP-kaffe med ghee, skal du vide, at det ikke skummer som smør gør, så du ikke får den skummende latte-top . Bare rolig - det er stadig velsmagende. ( ref)Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...