Spørgsmål:
Skal kaffebønner med aroma brygges ved en anden temperatur?
starsplusplus
2015-02-04 19:26:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har tidligere set smagte hele kaffebønner til salg. Her er et eksempel (selvom det var en vejbod, hvor jeg så dem).

Har du brug for at brygge kaffen ved en lavere temperatur eller på anden måde forberede den på en anden måde end du ville gøre med ikke-aromatiske bønner?

Webstedet, du linkede, sælger 'Expresso' grind. \**ryk**.
@Tom Haha, jeg læste ikke så langt. Du er velkommen til at erstatte med et andet sted, hvis du kan lide :)
En svar:
Kyle Macey
2015-02-10 23:01:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her kommer et utilsigtet snarky svar:

Aromatiseret kaffe og kaffe af høj kvalitet er sjældent synonyme. Da kaffe med aromatisering maskerer de organiske og naturlige smagsstoffer fra selve kaffen, er det sjældent, at der i første omgang anvendes en kvalitetsbønne. Forestil dig at bestille en Glenlivet 18 med Pepsi.

Ergo, jeg vil sige, at din bryggetemperatur med en aromatiseret kaffe ikke er ekstremt vigtig. I sidste ende vil du virkelig bare smage kunstige (naturlige, hvis du er heldige) smag, der dækker smagen af ​​den dårlige kaffe nedenunder.

Hvad jeg ville dog sige, at inden du begynder at bruge kvalitetskaffe efter brug af aromatiseret kaffe, skal du sørge for at rengøre dit udstyr grundigt. De smagsstoffer, der bruges i disse kaffe, har en tendens til at holde fast længe efter at de er væk.

Jeg foretrækker at give fordelen ved tvivlen og håber, at de ikke bruger forfærdelige bønner, bare billigere bønner. Der er en lokal roaster her, der hovedsagelig laver aromatiseret kaffe. De laver også andre blandinger, der ikke er forfærdelige, men heller ikke fantastiske. Jeg har fået noget af deres ikke-aromatiserede bestand før, og det var ikke forfærdeligt, bare ikke godt. Det tager alle slags igennem.
@ChrisinAK Selvom jeg stadig føler, at smagen vil maskere eventuelle mangler i din brygningsproces.
Jeg er enig. Jeg har ikke drukket aromatiseret kaffe i lang tid og støtter den ikke. Jeg siger bare, at fundamentet ikke altid er så smuldrende som mange af os gerne vil tro. Der er roastere derude, der ødelægger perfekt middelmådige bønner med smagsstoffer i stedet for at gøre helt forfærdelige bønner endnu værre.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...